C L O U D ;
LE'BOSS DIARIES CHINGU
Assalamualaikum :)
Sunday, 7 April 2013 • 04:51 • 0 comments
So, holow people! :3
Okay. actually blog ni dah lama gila nak mati. tapi aku renew balik semua design dan guna blogskin. :) 
Ya Allah! aku baca balik semua post aku yg lama tu. Astaghfirullah! Mmg memalukan dow, sebab cara aku taip cara aku bercakap. SUMPAH! macam dak rempit dan budak tak cukup matang ._. 
So, aku ambik keputusan untuk padam semua post aku yg lama. Hahaha. Bagus tak aku. :p
So, tu je laa yg aku nak cakap.

Anyway aku ada satu lagi blog. If korang tak kisah, please follow my blog yg lagi satu ni
So, harap korang suka entry kali ni, dan rajin rajin la, visit blog aku and blog lagi satu tu.
Ajak kengkawan follow blog aku. Muahaha. Batak follower sia aku. Tenenene~
Aku bajet ada banyak followers je doww. Hahaha. 
mKaybYe~ :3
Assalamualaikum <3 


MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

For HATERS


Talk to my hand, bitc*

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

HISTORY~~

  • Assalamualaikum :)